• Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

BESÖK GÄRNA VÅR FACEBOOK ELLER INSTAGRAM

Musik vid Västanåfallet med
ULRIKA BODÈN & DANIEL EK

12 juli 2019

Musik kl. 19:00
Området öppet från kl. 18:00.

Ulrika Bodén och Daniel Ek gästar äntligen Västanåfallets friluftsscen och framför det prisade "Te berga blå"!
 

Sånger och lockrop från skog och hjärta

Ulrika Bodén sång, dulcimer, autoharp

Daniel Ek harpgitarr
 

Ulrika Bodén med rötterna i Helgum har de ångermanländska visorna nära hjärtat. Med sitt uttrycksfulla sångsätt räknas hon som en av landets främsta folksångerskor och anlitas som solist och med sina band såväl i Sverige som utomlands.

Daniel Ek, ursprungligen från Vuollerim, är en mästerlig folkmusikgitarrist som med driv, klang och känsla skapat en egen spelstil på sitt unika instrument - harpgitarren. 

Ulrika och Daniel har länge musicerat tillsammans, bla på Ulrikas hyllade vallmusikskiva Te berga blå och när Ulrika gästar trion Ahlberg, Ek & Roswall. Efter ett hejdundrande köksjam när de bodde grannar i Selånger upptäckte Ulrika och Daniel hur roligt det är att spela ihop även som duo. I deras program ryms skogslåtar, kärlekssånger, kraftfulla lockrop och några av Nicke Sjödins sommarpsalmer på mål.
 

Boka in datumet redan nu och följ med på en oförglömlig kväll där Ulrika framför sin musik på en plats som andas historia och med fallets dova brus i bakgrunden som en påminnelse om vårt vackra landskap. 
Denna sommarkväll så passar vi på att använda vår friluftsscen så ta med passande kläder för vädret. Vi har något begränsade sittplatser till antalet, så ta gärna med någonting eget att sitta på. 
Försäljning av varmkorv kommer att finnas på plats. 

Biljettpris 150kr, betalas på plats.

Varmt välkomna till en härlig kväll tillsammans!

INFOPOINT 

EN PÄRLA I HÖGA KUSTEN