Yogahelg vid Västanåfallet
med TULLAMAJA FOGELBERG

21 - 23 Augusti 2020

Vi börjar med en klyscha eftersom den är sann - Västanåfallet är balsam för själen.

Välkommen att yoga och meditera vid det brusande vattenfallet i historiska Mjällådalen i Viksjö. Mellan yogapassen finns tid att upptäcka skogen i detta grönskande naturreservat, gå till hälsokällan, bada i fallet eller ån, se en utställning i Västanås natur- och kulturcentrum.

Maten under dagarna är också bra för själen eftersom den är bra för kroppen. Allt hänger ju ihop. Det blir gröna och smakrika bufféer, du kan vänta dig nybakt bröd, magiska röror, söta bär och rykande teer.

Program

FREDAG 21/8
16.00 installering på vandrarhemmet
16.45 samling och presentation
17.00 lugn yoga och meditation
18.30 middag

LÖRDAG 22/8
7.30 pranayama, yoga och meditation
9.00 frukost
12.00 pranayama. Frivilligt, som alla andra pass såklart, men om du hellre gör något annat under dagen så feel free.
12.30 lätt lunch
16.15-18.00 yoga och meditation
18.15 middag

SÖNDAG  23/8
7.30 pranayama, yoga och meditation
9.00 frukost och packning och fritid i reservatet
12.00 lätt lunch
13.15 avslutande meditation

VAD ÄR DET FÖR SLAGS YOGA? Hatha yoga. Flow, vinyasa, lugn, vilande - passen har olika teman och inriktningar. I pranayaman guidas du i andningsövningar som även dom har olika syften och där fokus alltid ligger på att stilla sinnet och skala bort det som inte behövs.

VEM LEDER MIG? TullaMaja Fogelberg som är utbildad på Yogayama, Skandinaviens största yogainstitut. 200 timmars grund med ytterligare fördjupning inom pranayama, meditation och sekvensering. Utöver det en utbildning i Babygruppens gravidyoga.

VAD KOSTAR DET OCH HUR FUNKAR DET? 2500kr. I det ingår yogan och alla måltider samt boende i vandrarhem. Västanåfallet ligger mitt emellan Sundsvall och Sollefteå, det är skyltat från länsväg 331, i Härnösands kommun. Mer information kommer i svarsmail när du anmält dig till tullamaja@tullamaja.se

Ett evenemang av: TullaMaja Fogelberg

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

BESÖK GÄRNA VÅR FACEBOOK OCH INSTAGRAM

INFOPOINT 

EN PÄRLA I HÖGA KUSTEN