Utvecklande retreat-dag vid vackra Västanåfallet

Söndagen den 27:e september
Tid 10.00 till 16.00

Din sköna söndag
Här kommer ni få njuta av lugn och ro, den hänförande naturen, det häftiga Västanåfallet samt de erfarna kursledarna Linda och Camilla. Vi bjuder in till nya perspektiv och kunskaper. Vi tar hand om er under en härlig dag som kommer att ge mersmak!

Plats: Västanåfallet ligger i Viksjö, en gammal vacker bygd i Ångermanland, ca 3 mil utanför Härnösand. Här är en hisnade natur, som påminner om Österrike och Dalarna i lika delar.
Tider: Vi ser till att vara på plats i tid - då dagen startar i Miällåå Gårdh 10.00 Lunchen blir vid 12. Camilla och Linda lotsar er med tider. Du behöver ingen klocka denna dag.

Lokaler: Vi kommer att hålla kursen i den mysiga Miällåå Gårdh. Där kommer vi också att avnjuta lunchen. Man kan också sitta ute om vädret tillåter. För du har ju även den vackra naturens lokaler att njuta av. Kom gärna innan kursstart eller vik en stund åt att insupa atmosfären i lugn och ro efter kursdagen, när du ändå är på plats!
Mat: Vi bjuder på en god vegetarisk lunch med nybakt bröd, smör och ost. Till eftermiddagsfika serveras hembakt, kaffe och te. Under hela dagen finns frukt och vatten. Ta med: Kom i bekväma kläder, gärna mjukisbyxor, tjocksockar och en värmande kofta. Tag med block och penna ifall du vill anteckna.

Din investering: Du har hela kursdagen, med både Mentala Verktyg, Mindfulness och Yin Yoga, kursmaterial och yogautrustning, kurslokal, trevligt sällskap, egen tid, lunch, fika samt hela den magiska naturens inramning för endast 950 kr.

Arrangörer:
Camilla Eklund: Avspänningsmassör YinYoga- och Mindfulness instruktör
Linda Fransson Wallin: Licensierad Mental tränare, föreläsare och kursledare

Sista anmälan/inbetalningsdatum är 15:e september. Vi har begränsade platser, så säkra din plats idag. Du kan betala med swish till 123 527 42 95 eller via Bg 837-5289 till KärnKraft mental träning. Märk med namn! Meddela snarast om du har några allergier så vi kan ordna det bästa möjliga till dig. Välkommen med frågor och din anmälan till: Hernoretreat@hotmail.com

Betald plats kan inte avbokas men överlåtas till en annan. Meddela oss namn på deltagare så snart du kan. Självklart följer vi folkhälsomyndigheteras rekommendationer kring covid-19. Om nya restriktioner tillkommer som gör att vi inte kan hålla retreaten återbetalas hela ditt inbetalda belopp.

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

BESÖK GÄRNA VÅR FACEBOOK OCH INSTAGRAM

INFOPOINT 

EN PÄRLA I HÖGA KUSTEN