top of page
thumbnail_Yogahelg 2022 poster.jpg

YOGAHELG VID VÄSTANÅFALLET

27-29 MAJ 2022

Arrangör: TullaMaja Fogelberg

Välkommen att yoga och meditera vid det brusande vattenfallet i historiska Mjällådalen i Viksjö. Här har du en helg med härlig yoga, mitt i naturen med massor av god mat. Mellan yogapassen finns tid att upptäcka skogen i naturreservatet, gå till hälsokällan, bada eller se en utställning i Västanås natur- och kulturcentrum. 


VAD ÄR DET FÖR SLAGS YOGA?
* Passen har olika teman och inriktningar, det blir både dynamisk yoga med utmanande positioner och lugnare yoga med mer fokus på andetagen.
* Pranayama. Andningsträning. Här guidas du i andningsövningar som även dom har olika syften och där fokus alltid ligger på att stilla sinnet.
* Yoga Nidra. Guidad djupavslappning.

VEM LEDER MIG?
TullaMaja Fogelberg är utbildad på Yogayama, Skandinaviens största yogainstitut. 200 timmars grund i hatha yoga med ytterligare fördjupning inom pranayama, meditation och sekvensering. Utöver det en utbildning i Babygruppens gravidyoga.

VAD KOSTAR DET?
3500kr. I priset ingår yogan och alla måltider samt boende i enkelt vandrarhem.
Anmälningsavgiften är 500kr, den återbetalas inte vid avanmälan.
Mindre än 14 dagar före yogahelgen återbetalas resterande avgift mot uppvisande av läkarintyg.

VAD BLIR DET FÖR MAT?
Maten under dagarna är lagad från grunden med lokala råvaror i den mån det är möjligt. Det blir gröna och smakrika bufféer, bröd, röror, bär och teer.

VAR LIGGER VÄSTANÅFALLET?
3 mil från Härnösand, mitt emellan Sundsvall och Sollefteå, det är skyltat från länsväg 331. Mer information kommer när du anmält dig till tullamaja@tullamaja.se


Välkommen till en yogahelg vid Västanåfallet!
Hälsningar från TullaMaja och gänget


 

bottom of page